1053, Veres Pálné u. 10.
+3630 475 2407
info@oki-iroda.hu

Refisz Tavaszi Zsongás és Nyári Tábor!

Ökumenikus Ifjúsági Iroda

Refisz Tavaszi Zsongás és Nyári Tábor!

A Református Fiatalok Szövetsége nagy szeretettel vár minden érdeklődőt a Tavaszi Zsongás nevű sportos ifjúsági napjára és a 2018-as Nyári Táborukba.

REFISZ Tavaszi Zsongás

Idén több programunkon is változtattunk, csiszoltunk, hogy minél többen el tudjanak jönni, és még frissebbé, igeközelibbé tegyük az alkalmakat. Nem kivétel ez alól az immár hagyománnyá vált Focikupa sem.

Az eddigiekkel ellentétben idén nemcsak foci, de röpibajnokság is várja a sportolni vágyókat. Emellett lehet nevezni a sütiversenyre is, lesz közös áhítat, dicsőítés is.

A hangsúly tehát nem annyira a sportversenyen, mint inkább a közös együttléten, hangulatos nyárindításon van. Ha szeretnél egy kicsit mozogni, kikapcsolódni, és közben jó társaságban lenni, sőt, mindemellett igét is hallgatni, akkor itt a helyed! Bátorítunk arra is, hogy hívogasd barátaidat, ismerőseidet is, olyanokat is, akik még nem vallják Krisztushoz tartozónak magukat. Remek alkalom lehet a Zsongás arra, hogy egy kicsit kötetlenebb közegben kezdjenek el ismerkedni a hittel, Jézus Krisztussal, hívő fiatalokkal. Szóval hajrá!

Helyszín: Mogyoródi úti Sportpálya, 1141 Budapest, Mogyoródi út 130.

Időpont: 2018. jún. 2., 8:30 (regisztráció)

A csapatjátékokban való részvétel regisztrációköteles! A jelentkezés határideje május 23!

Milky Way (Tejút) – Isten vezet minket

„A magam útját akarom járni!” Sokszor gondoljuk ezt, amikor keressük a helyünket a világban vagy amikor nem akarunk mindent úgy csinálni, mint a szüleink, vagy mások. Mégis, néha olyan jól jönne iránymutatás… Egy döntés előtt:

“Melyiket válasszam, minek lesz jó vagy rossz következménye? – bárcsak előre tudhatnám!”

Isten vezet téged- néha nehéz utakon, akár a fájdalmat is megengedve, de nem vagy egyedül azon az ösvényen, amelyen jársz. Hogy mégis hogyan ismerheted fel Őt és az ő vezetését, hogyan értheted meg az ő akaratát-ebben próbál segíteni majd a nyári tábor témája. Gyere el, hogy felfedezhesd: Az Úr téged is vezet!

Részletes információk és jelentkezés: http://old.refisz.hu/index.php/82-rolunk/164-nyari-tabor-2018.html

Szeretettel:

a REFISZ csapata

Plakátok:

Oszd meg ismerőseiddel!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük