1053, Veres Pálné u. 10.
+3630 475 2407
info@oki-iroda.hu

KÖSZI Téli Berek idén is!

Ökumenikus Ifjúsági Iroda

KÖSZI Téli Berek idén is!

9. KÖSZI Téli berek évindító hétvége 18-29 éveseknek – Balatongyörök, 2018. február 8-11.

Az új Téli berek  azoknak a 18-29 éves fiataloknak szól, akik még nem családos fiatal felnőttként keresik az útjukat, vagyis érettségizők, főiskolások, egyetemisták, pályakezdők.

A KÖSZI Téli berek mottója 2018-ban: Pénzt vagy életet?

Te mire volnál képes pár millió forintért? Vajon a pénz tényleg nem boldogít? “…az jelenti a rangot, hogy mekkora állat az autód…?” És ha igen, akkor mitévők legyünk? Akárhogy is állsz hozzá, a pénz az életed része, és jó ha tudod, mit kezdj vele.  Egyáltalán mi az a pénz? Volna kedved egy izgalmas interaktív játékban részt venni, érdekes előadásokat hallgatni, velünk ötletelni és gondolkodni mindezekről a kérdésekről? A tanulságos programok után vár a közös bulizás, filmezés és talán még korizás is a Balaton jegén.

A fiatal felnőttkor buktatóit és örömeit, választásait és megoldásait járjuk körbe a KÖSZI új, 18 éven felülieknek szóló táborában.

Ez a hosszú hétvége sok szabadsággal, mellette mégis közös élményekkel és gondolkozással vár, kikapcsol a mindennapokból, és újratölt hittel, energiával, szerető barátokkal. Felnőttként beleszólásod lehet a programokba, mégis gondtalanul játszhatsz és szórakozhatsz velünk, akár egy gyerek! Ugye számíthatunk Rád?

Részvételi díjak, kedvezmények és a technikai részletek pontos leírása a KÖSZI honlapján: www.koszi.net

E-mail: koszi@koszi.net

Oszd meg ismerőseiddel!
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.